Rólunk

Egyedi promóciós terméket gyártunk és hagyományos reklámajándékokat forgalmazunk, melyeket saját műhelyben emblémázunk, hazai és ázsiai gyártóbázissal is rendelkezünk.

15 éve állunk partnereink rendelkezésére egyedi és hagyományos promóciós termékek, textil és ruházati kiegészítők területen.

A folyamatos fejlesztéseknek, gyártási szabadalmaknak, a saját gyártói bázisnak és a minőségellenőrzésnek köszönhetően több termékcsoportban ma már piacvezetők vagyunk.

Saját grafikai csapatunk, hazai és ázsiai gyártóbázisunk teszi lehetővé, hogy lehető legkedvezőbb árak mellett, több ingyenes szolgáltatással, gyorsan, rugalmasan szolgáljuk ki a partnereink igényeit.

Nálunk az ügyfél az első! Minden esetben az ügyfél igényeire és a megcélzott közönségre a leginkább releváns terméket ajánljuk. 

Ügyfeleink között egyaránt megtalálhatók a multinacionális vállalatok, reklámügynökségek, viszonteladók, de a hazai kkv szektorból is több 100 elégedett vásárlónk van. 

Gyártósoraink mindegyikét úgy optimalizáltuk, hogy a minimálisan gyártható mennyiségek ne legyenek magasabbak, mint 25 db, de egyedi gyártású termékeket képesek vagyunk elkészíteni már 50-100db-tól is akár 2 hét alatt.

Minden általunk gyártott egyedi termék minőségi darab, garantált kapacitással és hosszú élettartammal. A pendrivejaink kizárólag „A” osztályú chipeket kapnak, a powerbankekbe szintén kizárólag „A” osztályú akkumulátorokat építünk be. Az általunk forgalmazott hagyományos promóciós és ruházati termékeket is gondosan válogattuk, így biztos lehet abban, hogy a kiválasztott termék megfelelően prezentálja és reklámozza Önt és a cége termékeit.

1db-os megrendeléseket, magánszemélyeket nem tudunk kiszolgálni. Kérjük, ilyen igénnyel forduljanak viszonteladónkhoz.

PRODUCT

Termékkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy szakítottunk az elképzeléssel, miszerint a promóciós tárgyak csak a promóció idejére szólnak. Olyan minőségi termékekből összeállított csomagot akartunk létrehozni, ami minden partnerünknek biztosítja, hogy a logójával ellátott eszköz hosszan reklámozza őt. Termékskálánk mára közel 3000 féle terméket tartalmaz, melyek közül a leginkább kedvelt kategória az egyedi gyártású pendrive. Ez a pendrive azért különleges, mert teljes egészében a megrendelőink igényeire formálható, legyen az a reklámozni kívánt termék vagy a logó.

PLACE

Célunk kezdetben ügynökségek, cégek, rendezvények, intézmények minél szélesebb körű kiszolgálása volt, és bár egyre bővülő vevőkörünk fő összetételét ma is ez jellemzi, ügyfeleink között KHT-k, nemzeti parkok, fesztiválok, alapítványok és civil szervezetek egyaránt szerepelnek, magánszemélyeket továbbra sem szolgálunk ki. A fizikai áruelosztás feladatkörébe soroltuk a készáru kiszállítás mellett a minták, valamint a grafikai jóváhagyáshoz és más döntések előkészítéséhez szükséges anyagok díjmentes kiszállítását is. Nálunk az ötlet és az áru házhoz megy.

INNOVÁCIÓ

Folyamatosan törekszünk a piaci újítások és fejlesztések integrálására. Pl.: egyedi tervezésű és design pendrive-ok, ÖKO termékek, és egyéb saját fejlesztések. A közvetlen import, a saját grafikai csapat, a cégen belül foglalkoztatott alvállalkozók, a szakmai hozzáértés és tapasztalat, a folyamatos minőségi kontroll, a koncepció és stratégia, valamint az ezekhez társuló jó minőség-ár kapcsolat tette a 4PRO Kft.-t versenyképes és egyedi szereplővé ezen a piacon.

 

PRICE

Árpolitikánk kialakításakor arra törekedtünk, hogy partnereink versenyképes árakon jussanak az igényeiket leginkább kielégítő minőségi termékekhez. Kizártuk a “lebegtető” árképzést, a termékek ára tartalmazza az összes technikai és járulékos költséget, mely komoly kedvezmény és segítség megrendelőink számára. Számos ingyenes szolgáltatással könnyítjük meg a döntést, pl. látványterv, kiszállítás, mintaküldés.

PROMOTION

Tudjuk, milyen összetett feladat hárul egy rendezvény szervezőjére, és mekkora munka egy vállalat promóciós eszközökkel való ellátásának koordinálása. Mi úgy ösztönözzük partnereinket a velünk való együttműködésre, hogy a lehető legtöbb terhet levesszük vállukról, valamint folyamatos kedvezményeket biztosítunk. Ennek szellemében egy olyan komplett csomagot kínálunk, mellyel fullservice szolgáltatást nyújtunk. A 4PRO csomag tartalma: Kreatív tervezés Grafikai előkészítés Termékszelektálás és kiválasztás Egyedi megjelenés kialakítása (6 különböző technikai megoldás) Házhozszállítás A csomagban szereplő szolgáltatások az egyedi igények alapján változhatnak, de egyik sem jelent ügyfeleink számára plusz ráfordítást.